Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29981
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКаплюк, Наталія-
dc.contributor.authorАлімов, Денис Степанович-
dc.contributor.authorЩербатюк, Тетяна Григорівна-
dc.date.accessioned2025-06-24T11:22:52Z-
dc.date.available2025-06-24T11:22:52Z-
dc.date.issued2023-11-
dc.identifier.citationКаплюк Н. А. Застосування озонних технологій в харчовій промисловості України / Н. А. Каплюк, Д. С. Алімов, Т. Г. Щербатюк // Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості: Матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної заочної конференції молодих учених і студентів. – Хмельницький : ХНТУ. - 2023. - С. 30-32.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29981-
dc.description.abstractОстаннім часом в харчовій промисловості має потужний розвиток тенденція із використання в процесі виробництва продуктів харчування і напівфабрикатів, заснованих виключно на основі безпечних і економічно чистих методів. Це пов’язано зі зростанням вимог споживачів до харчових продуктів. Все більша кількість населення звертає увагу не тільки на органолептичні якості, але й на показники безпеки харчових продуктів, сировина для виробництва яких виготовлена або вирощена без використання пестицидів та інших хімічних шкідливих речовин, що можуть акумулюватися в рослинних продуктах. Все частіше головну роль ву технологічних процесах займають фізичні і фізико-хімічні методи, що сприяють підвищенню екологічної складової процессу виробництва. Серед цих методів, одним із найбільш перспективних, на думку багатьох вчених світу, є використання озону і озоно-повітряних сумішей, основою дії яких є найекологічний елемент – кисень.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХНТУuk
dc.subjectозонuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.titleЗастосування озонних технологій в харчовій промисловості Україниuk
dc.title.alternativeApplication of ozone technologies in the food industry of Ukraineuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorKapluk, Nataliya-
local.contributor.altauthorAlimov, Denis-
local.contributor.altauthorShcherbatiuk, Tatiana-
local.subject.sectionБіотехнології та біоінженеріяuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.conference.locationХмельницькийuk
local.conference.date2023-11-
local.conference.name"Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості" Х Всеукраїнська науково-практична заочна конференція молодих учених і студентівuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.11.2023 збірник ХНТУ.pdfЗастосування озонних технологій в харчовій промисловості України. С. 30-32.2,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.