Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29991
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Hretskyi, Ihor | - |
dc.contributor.author | Mokrousova, Olena | - |
dc.contributor.author | Oleshko, Anna | - |
dc.contributor.author | Budyakova, O. Y. | - |
dc.contributor.author | Fomina, Marina | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-25T08:28:04Z | - |
dc.date.available | 2025-06-25T08:28:04Z | - |
dc.date.issued | 2024-10-16 | - |
dc.identifier.citation | Hretskyi I. О. Influence of glucose and xylose on the ethanol production of xylose-fermenting yeasts / I. О. Hretskyi, O. R. Mokrousova, A. A. Oleshko, O. Y. Budyakova, M. A. Fomina // Сталий розвиток: захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування : зб. мат. VIIІ Міжнар. конгресу, м. Львів, 16-18 жовтня 2024. – Львів : 2024. – С. 119. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29991 | - |
dc.description.abstract | The conversion of agro-biomass into ethanol represents a promising approach for sustainable biofuel production. To assesment potentail of ethanologenesis, mathematical statistical methods were employed to identify significant factors and their optimal values. This analysis allows for a more comprehensive understanding of the fermentation process and enhances overall efficiency. By optimizing the fermentation parameters, the potential for increased ethanol yields can be realized, further supporting sustainable energy initiatives. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Національний університет «Львівська політехніка» | uk |
dc.subject | biomass | uk |
dc.subject | sustainable energy initiatives | uk |
dc.subject | sustainable biofuel production | uk |
dc.subject | ініціативи зі сталої енергетики | uk |
dc.subject | стале виробництво біопалива | uk |
dc.subject | біомаса | uk |
dc.title | Influence of glucose and xylose on the ethanol production of xylose-fermenting yeasts | uk |
dc.title.alternative | Вплив глюкози та ксилози на вихід етанолу виробництво ксилозоферментуючих дріжджів | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Грецький, Ігор Олександрович | - |
local.contributor.altauthor | Мокроусова, Олена Романівна | - |
local.contributor.altauthor | Олешко, Анна Анатоліївна | - |
local.contributor.altauthor | Будякова, Олена Юріївна | - |
local.contributor.altauthor | Фоміна, Маріна Олександрівна | - |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.subject.faculty | Інститут права та сучасних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра смарт-економіки | uk |
local.conference.location | Львів | uk |
local.conference.date | 2024-10-16 | - |
local.conference.name | Сталий розвиток: захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2024_Конгрес_Львів_16-18.10.2024_119.pdf | 5,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.