Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30003
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАхмедова, Олена-
dc.date.accessioned2025-06-25T12:30:33Z-
dc.date.available2025-06-25T12:30:33Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationAkhmedova O. Transformation of Ukraine’s restaurant industry amidst crises / O. Akhmedova // ІІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Теорія і практика розвитку туризму: досвід, проблеми, інновації», 2025. Черкаси, НУЦЗУ, 20 лютого.- Черкаси. - 2025. - С. 163-165.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30003-
dc.language.isoenuk
dc.publisherЧеркаси, НУЦЗУuk
dc.titleTransformation of Ukraine’s restaurant industry amidst crisesuk
dc.title.alternativeTransformation of Ukraine’s restaurant industry amidst crisesuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorAkhmedova, Olena-
local.subject.sectionСоціально-гуманітарні наукиuk
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут культури і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.conference.locationЧеркасиuk
local.conference.date2025-02-
local.conference.nameІІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Теорія і практика розвитку туризму: досвід, проблеми, інновації»uk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_НУЦЗУ_2025-163-165.pdf80,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.