Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30961
Назва: Synthesis of billirubin in Saccharomyces cerevisiae
Автори: Okhmat, Olena
Ji, Xinping
Ключові слова: bilirubin
Brewing yeast
CRISPR-Cas9
biosensor
Дата публікації: 2025
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Ji Xinping. Synthesis of billirubin in Saccharomyces cerevisiae : Qualification Thesis. Speciality 162 "Biotechnology and Bioengineering" / Ji Xinping; scientific supervisor Olena Okhmat ; reviewer Iryna Voloshyna. – Kyiv : KNUTD, 2025. – 52 p.
Короткий огляд (реферат): Bilirubin, as a key product of heme metabolism, has potential value in the field of medicine for antioxidant, anti-inflammatory, and treatment of liver diseases. However, its traditional extraction methods have problems such as high cost and low efficiency, which limit its large-scale application. This article focuses on the biosynthesis of bilirubin and conducts preliminary explorations on the functional validation of Arabidopsis heme oxidase (AtHO) and Rattus norvegicus biliverdin reductase (RnBVR).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30961
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
38 Ji Xinping BEBT-21.pdf739,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.