Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31583
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменюк, Лариса Леонтіївна-
dc.date.accessioned2025-10-31T10:26:33Z-
dc.date.available2025-10-31T10:26:33Z-
dc.date.issued2025-02-20-
dc.identifier.citationСеменюк Л. Екологічні стандарти в туризмі: шлях до сталого розвитку / Л. Л. Семенюк // Теорія і практика розвитку туризму: досвід, проблеми, інновації : матеріали ІII Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, (м. Черкаси, 20 лютого 2025 року). – Черкаси : НУЦЗ України, 2025. – С. 147-149.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31583-
dc.description.abstractАктивне просування концепції сталого розвитку туризму, який містить у собі екологічну, економічну та соціальну складову, розпочалося в другій половині ХХ-го століття, зокрема після конференції ООН з питань довкілля та розвитку, яка відбулася в Ріо-де-Жанейро в 1992 році. Базові принципи сталого туризму включають: знайомство з природним середовищем, місцевими звичаями та культурою; мінімізацію негативного впливу на природу та культуру; зменшення екологічних і соціокультурних ризиків та забезпечення екологічної стійкості; сприяння збереженню природи та соціокультурного середовища місцевих спільнот; залучення місцевих жителів до туристичної діяльності та забезпечення їхнього доходу, що створює економічні стимули для збереження довкілля; економічну ефективність і имулювання соціально-економічного розвитку територій; підтримку стійкого розвитку регіонів, які відвідують туристи.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЧеркаси : НУЦЗ Україниuk
dc.subjectекологічні стандартиuk
dc.subjectвнутрішній туризмuk
dc.titleЕкологічні стандарти в туризмі: шлях до сталого розвиткуuk
dc.title.alternativeEnvironmental Standards in Tourism: The Path to Sustainable Developmentuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorSemeniuk, Larysa Leontiivna-
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут культури і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.conference.locationЧеркасиuk
local.conference.date2025-02-20-
local.conference.nameТеорія і практика розвитку туризму: досвід, проблеми, інноваціїuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черкаси 2025.pdf7,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.