Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31817Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Семенюк, Лариса Леонтіївна | - |
| dc.contributor.author | Кіщенко, Аміна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-11T13:08:41Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-11T13:08:41Z | - |
| dc.date.issued | 2025-09-29 | - |
| dc.identifier.citation | Семенюк, Л. Соціальна відповідальність готельно-ресторанного бізнесу в контексті розвитку рекреаційної інфраструктури в кризових умовах / Л. Семенюк, А. Кіщенко // Економіка та суспільство. – 2025. – №79. – | uk |
| dc.identifier.issn | 2524 - 0072 | uk |
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31817 | - |
| dc.description.abstract | У статті розглянуто сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу як складової рекреаційної інфраструктури в контексті сталого розвитку. Проаналізовано соціальну та екологічну відповідальність підприємств індустрії гостинності, визначено ключові проблеми й перспективи її впровадження в умовах воєнної та постпандемічної кризи. Показано, що інтеграція принципів соціальної відповідальності сприяє підвищенню ефективності управління, формуванню довіри клієнтів і стійкості бізнесу. Особливу увагу приділено екологічним практикам, сертифікації Green Key та прикладам українських готелів, які запроваджують екоменеджмент. Доведено, що соціально відповідальний підхід у сфері гостинності забезпечує баланс між економічними інтересами, добробутом суспільства та збереженням природного середовища, виступаючи чинником розвитку рекреаційної сфери України. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.subject | корпоративна соціальна відповідальність, екоменеджмент, готельно-ресторанний бізнес, рекреаційна діяльність, стандартизація послуг, права і потреби споживачів, сталий розвиток | uk |
| dc.title | Соціальна відповідальність готельно-ресторанного бізнесу в контексті розвитку рекреаційної інфраструктури в кризових умовах. | uk |
| dc.title.alternative | Social responsibility of the hotel and restaurant business in the context of recreational infrastructure development under crisis conditions | uk |
| dc.type | Article | uk |
| local.contributor.altauthor | Semeniuk, Larysa | - |
| local.contributor.altauthor | Kishchenko, Amina | - |
| local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
| local.source | Економіка та суспільство | uk |
| local.subject.faculty | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій | uk |
| local.identifier.source | Видання України | uk |
| local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk |
| local.identifier.doi | 10.32782/2524-0072/2025-79-81 | uk |
| local.identifier.uri | https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/6690 | uk |
| local.subject.method | 1 | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Соц.відповід. з Кіщенко.pdf | 293,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.