Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/324
Назва: | Термоокислительная деструкция кож наполненный новым модифицированным аминоальдегидным олигомером |
Автори: | Кодиров, Т. Ж. Содиков, Н. А. Муродов, Т. Б. |
Ключові слова: | urea urotropin croton aldehyde acrylic acid sulfuric acid modification aldehyde oligomers urea-formaldehyde-croton aldehyde oligomer мочевина уротропин кротоновый альдегид акриловая кислота серная кислота модификация аминоальдегидные олигомеры мочевино-формальдегид-кротоновый альдегидный олигомер сечовина уротропін кротоновий альдегід акрилова кислота сірчана кислота модифікація аміноальдегідні олігомери сечовини-формальдегід-кротоновий альдегідний олігомер |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Кодиров Т. Ж. Термоокислительная деструкция кож наполненный новым модифицированным аминоальдегидным олигомером / Т. Ж. Кодиров, Н. А. Содиков, Т. Б. Муродов // Вісник КНУТД. - 2015. - № 2 (84) : Серія "Технічні науки". - C. 262-268. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Короткий огляд (реферат): | Синтезовані нові модифіковані аміноальдегідні олігомери. Встановлено, що на властивості і структуру синтезованих аміноальдегідних олігомерів істотно впливають умови синтезу і, головним чином, співвідношення вихідних компонентів. ДТА методом доведено, що модифікація сечовини-формальдегід-кротонового альдегідного олигомера з акриловою кислотою сприяють підвищенню термоокислительной деструкції одержуваних продуктів. При цьому модифікатор - акрилова кислота міцно хімічно зв'язується з аміноальдегіднимі олигомерами яка призводить до термостійкості зразків шкір. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/324 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V84_P262-268.pdf | 282,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.