Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3241
Назва: | Покращання гігієнічних властивостей туристичного взуття шляхом використання новітніх технологій |
Автори: | Попович, Н. І. Беднарчук, М. С. |
Ключові слова: | foot footwear properties hygiene technology membrane стопа обувь свойства гигиена технологии мембрана стопа взуття властивості гігієна технології мембрана |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Попович Н. І. Покращання гігієнічних властивостей туристичного взуття шляхом використання новітніх технологій [Текст] / Н. І. Попович, М. С. Беднарчук // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 6 (68). - C. 134-140. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Короткий огляд (реферат): | Показано зв’язок між оптимізації параметрів системи «стопа-взуття-довкілля» і рівнем гігієнічних властивостей взуття. Проведено аналіз найбільш ефективних зарубіжних інновацій, які можуть бути використані для розробки комфортного вітчизняного туристичного взуття. Показана связь между оптимизации параметров системы «стопа-обувь-среды» и уровнем гигиенических свойств обуви. Проведен анализ наиболее эффективных зарубежных инноваций, которые могут быть использованы для разработки комфортного отечественного туристического обуви. Shows the relationship between parameter optimization system «foot-shoe-environment» and the level of hygiene properties shoe. An analysis of the most effective foreign innovations that can be used to develop a comfortable domestic tourist shoes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3241 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V68_P134-140.pdf | 518,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.