Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3288
Назва: | Принципи конструювання шнеків побутових електром’ясорубок |
Автори: | Стародуб, О. А. |
Ключові слова: | screw pressureproduct chopperelectro geometric dimensions шнек давление продукта электромясорубка геометрические размеры шнек тиск продукту електром’ясорубка геометричні розміри |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Стародуб О. А. Принципи конструювання шнеків побутових електром’ясорубок [Текст] / О. А. Стародуб // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 6 (68). - C. 50-55. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Короткий огляд (реферат): | В результаті виконаних досліджень запропоновані рівняння для обґрунтованого визначення геометричних розмірів шнека, експериментально визначений тиск в продукті на виході з м’ясорубки. Проведені дослідження дають можливість отримувати шнеки, які забезпечують плавне наростання тиску продукту вздовж шнека, що, в свою чергу, створить умови для вирівнювання завантаження приводу в процесі роботи електром’ясорубки. В результате выполненных исследований были предложены уравнения для обоснованного определения геометрических размеров шнека, экспериментально определено давление в продукте на выходе из мясорубки. Выполненные исследования дали возможность получать шнеки, которые обеспечивают плавное нарастание давления продукта вдоль шнека, что, в свою очередь создает условия для выравнивания нагрузки привода в процессе работы электромясорубки. As a result of the research an equation for determining reasonable geometric dimensionsof screw was proposed; pressure in the product at the outlet of the electric meat grinder was experimentally determined. Past studies have made it possible to receive screws, which provide smooth pressure rise in the product along the screw, which in turn create the conditions for load balancing of the drive in the process of operation of the electric meat grinder and reasonably perform the calculation of the drive. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3288 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V68_P050-055.pdf | 307,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.