Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/356
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хлєбнікова, Н. Б. | - |
dc.contributor.author | Омельченко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Данилкович, А. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-13T13:44:34Z | - |
dc.date.available | 2016-01-13T13:44:34Z | - |
dc.date.issued | 2014-12 | - |
dc.identifier.citation | Хлєбнікова Н. Б. Оцінювання показників якості гідрофобізованого хутряного велюру зі шкурок нутрії / Н. Б. Хлєбнікова, Н. В. Омельченко, А. Г. Данилкович // Сборник научных трудов SWorld. - Вып. 4 (37), Т. 7. - С. 75-85. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/356 | - |
dc.description.abstract | За умов підвищеної вологості досліджено показники споживних властивостей хутряного велюру зі шкурок нутрії, гідрофобізованого шляхом наповнювання алкен-малеїновою композицією, до складу якої входять альфа-алкени С20-24, полімеризовані з малеїновим ангідридом. Доведена ефективність запропонованогоспособу гідрофобізації хутряного велюру зі шкурок нутрії через вищі рівні показників експлуатаційних, гігієнічних та естетичних властивостей, зокрема, сумарного теплового опору, водопромокання в динамічних умовах, паро- та повітропроникності. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk |
dc.subject | хутряний велюр зі шкурок нутрії | uk |
dc.subject | показники якості | uk |
dc.subject | гідрофобізація | uk |
dc.subject | метод поверхневого змочування розбризкуванням | uk |
dc.title | Оцінювання показників якості гідрофобізованого хутряного велюру зі шкурок нутрії | uk |
dc.title.alternative | Evaluation of indicators of qualityof water-repellentvelour fur of nutria pelts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Оцінювання показників якості.pdf | 1,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.