Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3642
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАрхіпов, В. В.uk
dc.contributor.authorДьяченко, Роксолана Вікторівнаuk
dc.date.accessioned2017-01-04T09:00:13Z-
dc.date.available2017-01-04T09:00:13Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationАрхіпов В. В. Дослідження впливу сучасних дизайнерських рішень ресторанних закладів на популярність у відвідувачів [Текст] / В. В. Архіпов, Р. В. Дьяченко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2011. - № 6 (62). - C. 152-160.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3642-
dc.description.abstractУ статті розкрито вплив сучасного дизайну ресторанних закладів на популярність їх відвідування. Визначено системи візуалізації приміщень, які зумовлюють споживача відвідувати той чи інший заклад харчування. Показані основні завдання дизайнерських рішень змінювати концептуальний настрій і тему середовища приміщення закладу ресторанного господарства.uk
dc.languageuk-
dc.titleДослідження впливу сучасних дизайнерських рішень ресторанних закладів на популярність у відвідувачівuk
dc.typeArticle-
local.subject.sectionМатеріалознавство, легка та текстильна промисловістьuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайнуuk
local.source.number№ 6 (62)uk
local.subject.method0-
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V62_P152-160.pdf292,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.