Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/367
Назва: | Комплексна оцінка якості хутряного велюру зі шкурок нутрії |
Інші назви: | Complex assessment of the nutria fur velour quality |
Автори: | Хлєбнікова, Н. Б. Омельченко, Н. В. Данилкович, А. Г. |
Ключові слова: | гідрофобізований хутряний велюр шкурки нутрії комплексний показник якості споживні властивості |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Хлєбнікова Н. Б. Комплексна оцінка якості хутряного велюру зі шкурок нутрії / Н. Б. Хлєбнікова, Н. В. Омельченко, А. Г. Данилкович // Вісник Хмельницького національного університету. - 2015. - № 1. - С. 249-255. |
Source: | Вісник Хмельницького національного університету |
Короткий огляд (реферат): | Доведено можливості використання шкурок нутрії для виробництва хутряного велюру. Здійснено розрахунки комплексного показника якості хутряного велюру зі шкурок нутрії, оброблених за різними технологіями. Підтверджено, що гідрофобізований хутряний велюр зі шкурок нутрії має вищий комплексний показник якості, порівняно з хутряним велюром зі шкурок нутрії, обробленим за традиційною технологією. Застосування методу поверхневого змочування розбризкуванням зафіксувало більш значну різницю між комплексними показниками якості вказаних зразків. Встановлено, що використання гідрофобізованого хутряного велюру зі шкурок нутрії є перспективною можливістю розширення асортименту одягових виробів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/367 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хлєбнікова_стаття.pdf | 178,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.