Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/370
Назва: Оцінка якості гідрофобізованого хутряного велюру з овчини
Інші назви: ASSESSMENT OF HYDROPHOBIC SHEEPSKIN FUR VELOUR QUALITY
Автори: Хлєбнікова, Н. Б.
Омельченко, Н. В.
Данилкович, А. Г.
Ключові слова: комплексный показатель качества
гидрофобизированный меховой велюр из овчины
комплексний показник якості
гідрофобізований хутряний велюр
овчина
матеріалознавство
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Хлєбнікова Н. Б. Оцінка якості гідрофобізованого хутряного велюру з овчини / Н. Б. Хлєбнікова, Н. В. Омельченко, А. Г. Данилкович // Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2015. - Т. 1, № 5 (73). - С. 47-53.
Source: Східно-Європейський журнал передових технологій
Короткий огляд (реферат): З’ясовано, що гідрофобізований хутряний велюр з овчин має високу оцінку рівня якості. Комплексний показник його якості суттєво вищий, ніж комплексний показник якості велюру, що отриманий за типовою технологією. Ця оцінка також є високою за експлуатації в умовах підвищеної вологості. Доведено перспективність використання гідрофобізованого хутряного велюру з овчини для виготовлення одягових виробів.
Выяснено, что гидрофобизированный меховой велюр из овчин имеет высокую оценку уровня качества. Комплексный показатель его качества существенно выше, чем комплексный показатель качества велюра, который произведен по типовой технологии. Эта оценка также является высокой при эксплуатации в условиях повышенной влажности. Доказана перспективность использования гидрофобизированного мехового велюра из овчины для изготовления одёжных изделий.
DOI: 10.15587/1729-4061.2015.36002
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/370
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
ISSN: 1729-3774 (print)
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
36002-73630-1-PB.pdf259 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.