Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3941
Назва: Оптимізація технологічного процесу, що забезпечує необхідні властивості шкурок кроля при використанні електроактивованої води
Автори: Савченко, Г. В.
Злотенко, Б. М.
Горбачов, А. А.
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Савченко Г. В. Оптимізація технологічного процесу, що забезпечує необхідні властивості шкурок кроля при використанні електроактивованої води [Текст] / Г. В. Савченко, Б. М. Злотенко, А. А. Горбачов // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2011. - № 2 (58). - C. 153-156.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): У статті розроблена технологія виробництва хутра кроля з використанням електроактивованої води на базі експериментальних даних по впливу такої води на технологічний процес, що забезпечує необхідні властивості взуття для немовлят. Використано метод багатокритеріальної компромісної оптимізації.
В статье разработана технология производства меха кроля с использованием электроактивированной воды на базе экспериментальных данных по влиянию такой воды на технологический процесс, который обеспечивает необходимые свойства обуви для младенцев. Использован метод многокритериальной компромиссной оптимизации.
Ill the article technology of production of fur of krolya is developed with the use of the electro-activated water on the base of experimental information on influence of such water on a technological process which provides necessary properties of shoe for babies. The method of multicriterion compromise optimization is utilized.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3941
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V58_P153-156.pdf400,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.