Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3968
Назва: | Вплив режиму обробки тканини шкурки кроля електроактивованою водою на структурні властивості дерми |
Автори: | Савченко, Г. В. Злотенко, Б. М. Горбачов, А. А. |
Дата публікації: | 2011 |
Бібліографічний опис: | Савченко Г. В. Вплив режиму обробки тканини шкурки кроля електроактивованою водою на структурні властивості дерми [Текст] / Г. В. Савченко, Б. М. Злотенко, А. А. Горбачов // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2011. - № 1 (57). - C. 78-83. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Короткий огляд (реферат): | У статті представлено узагальнені результати по впливу режимів виготовлення шкурок кроля на їх релаксаційно-деформаційні характеристики. Було встановлено, що згадані характеристики корелюють як з хвилями спектру дерми, так і з основними показниками шкірної тканини хутрових шкурок кроля. В статье представлены обобщенные результаты по влиянию режимов изготовления шкурок кроля на их релаксационно-деформационные характеристики. Было установлено, что упомянутые характеристики коррелируют как с волнами спектра дермы, так и с основными показателями кожной ткани меховых шкур кроля. The paper presents the summarized results of the impact on production regimes rabbit skins on their relaxationly-deformation characteristics. It was found that these characteristics correlate with the waves of the spectrum as the dermis, and the basic parameters of skin tissue rabbit fur. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3968 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V57_P078-083.pdf | 371,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.