Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/410
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данилкович, А. Г. | - |
dc.contributor.author | Калашник, О. В. | - |
dc.contributor.author | Жигоцький, О. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-26T09:52:03Z | - |
dc.date.available | 2016-01-26T09:52:03Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Данилкович А. Г. Вплив ультрафіолетового опромінювання на фізико-механічні властивості шкірної тканини хутрового кроля / А. Г. Данилкович, О. Г. Жигоцький, О. В. Калашник // Світлотехніка та електроенергетика. - 2009. - № 3. - С. 34-38. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/410 | - |
dc.description.abstract | Показано, що УФ-опромінювання на стадії післязабійної обробки хутрового кроля з наступним консервуванням прісно-сухим способом дозволяє підвищити міцність шкірної тканини напівфабрикату та її пластичність порівняно з результатами їх обробки за типовою технологією. Одержаний напівфабрикат має підвищений вихід площі, в середньому 4-5 %, що дозволяє ефективніше використовувати сировину кроля, знизити собівартість і підвищити конкурентоздатність хутрового кроля та виробів з нього. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk |
dc.title | Вплив ультрафіолетового опромінювання на фізико-механічні властивості шкірної тканини хутрового кроля | uk |
local.subject.section | Матеріалознавство, полімерні, композиційні матеріали та хімічні волокна | uk |
local.source | Світлотехніка та електроенергетика | uk |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.identifier.source | Видання України | uk |
local.subject.department | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив УФО.pdf | 92,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.