Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/412
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлєпцова, І. Л.-
dc.contributor.authorСавченко, Б. М.-
dc.contributor.authorСова, Н. В.-
dc.contributor.authorПахаренко, В. О.-
dc.contributor.authorЮрас, Анна Володимирівна-
dc.date.accessioned2016-01-27T11:28:01Z-
dc.date.available2016-01-27T11:28:01Z-
dc.date.issued2014-11-27-
dc.identifier.citationВідходи поліестерів. Хімічні методи переробки / І.Л. Слєпцова, Б.М. Савченко, Н.В. Сова, В.О. Пахаренко, А.В. Юрас // Хімічна промисловість України. – 2014. – № 6. – С. 29–33.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/412-
dc.description.abstractРозглянуті питання щодо утилізації сильнозабруднених відходів поліетилентерефталату (ПЕТ) та досліджено хімічне розкладання ПЕТ і його кополімеру поліетилентерефталат гліколю (ПЕТГ). Обґрунтовані особливості процесу гліколізу та гліцеролізу для ПЕТ і ПЕТГ, визначені відмінності кінцевих продуктів деполімеризації. Встановлені переваги та недоліки проведення хімічного розкладання в екструзійному устаткуванні та реакторі.uk
dc.language.isouk_UAuk
dc.subjectполіетилентерефталатuk
dc.subjectполіетиленглікольтерефталатuk
dc.subjectдеполімеризаціяuk
dc.subjectхімічний рециклінгuk
dc.subjectгліколізuk
dc.subjectгліцеролізuk
dc.subjectреакційна екструзіяuk
dc.subjectолігомерuk
dc.titleВідходи поліестерів. Хімічні методи переробкиuk
dc.typeArticleuk
local.subject.sectionМатеріалознавство, полімерні, композиційні матеріали та хімічні волокнаuk
local.sourceХімічна промисловість Україниuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра прикладної екології, технології полімерів та хімічних волоконuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра хімічних технологій та ресурсозбереження (ХТР)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
selection(1).pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.