Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4245
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаврилов, Т. М.uk
dc.date.accessioned2017-01-25T11:22:27Z-
dc.date.available2017-01-25T11:22:27Z-
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationГаврилов Т. М. Технологія підрахунку комплексного показника якості матеріалів для взуття за допомогою експертних оцінок [Текст] / Т. М. Гаврилов // Легка промисловість. - 2011. - № 1. - C. 27-29.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4245-
dc.description.abstractВ статье описаны основные этапы расчета комплексного показателя качества материалов для обуви с помощью экспертных оценок. Комплексный показатель качества включает в себя значения всех характеристик материалов, т. е. по этому показателю можно судить об уровне качества данного материала.ru
dc.description.abstractІп giveп article the basic stages of calculatioп of complex indicator of quality of footwear materials bу meaпs of expert estimatioпs are described. The complex iпdicator of quality iпcludes values of аІl material characteristics, і.е. оп this indicator the quality level of given material can bе judged.en
dc.languageuk
dc.subjectcalculationen
dc.subjectexpert estimationsen
dc.subjectthe toolen
dc.subjectfootwear designen
dc.subjectthe most significant quality parametersen
dc.subjectcomplex indicator of qualityen
dc.subjectрасчетru
dc.subjectэкспертные оценкиru
dc.subjectинструментru
dc.subjectпроектирование обувиru
dc.subjectнаиболее весомые параметры качестваru
dc.subjectкомплексный показатель качестваru
dc.titleТехнологія підрахунку комплексного показника якості матеріалів для взуття за допомогою експертних оцінокuk
dc.typeArticle
local.sourceЛегка промисловістьuk
local.source.number№ 1uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_1_2011_P_027-029.pdf6,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.