Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4259
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФиль, С. П.-
dc.contributor.authorКлапцов, Ю. В.-
dc.date.accessioned2017-01-25T13:48:59Z-
dc.date.available2017-01-25T13:48:59Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationФиль С. П. Гармонізація прав працівників на справедливі умови праці відповідно до законодавства країн-членів Європейського Союзу / С. П. Филь, Ю. В. Клапцов // Сучасна спеціальна техніка. — 2015. — № 4 (43). — С. 32-39.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4259-
dc.description.abstractУ статті розглянуто питання гармонізації прав працівників на справедливі умови праці відповідно до законодавства країн-членів Європейського Союзу.uk
dc.description.abstractВ статье рассмотрен вопрос о гармонизации прав работников на справедливые условия труда в соответствии с законодательством стран-членов Европейского Союза.uk
dc.description.abstractPaper deals with the issue of harmonization of workers’ rights to fair working conditions in accordance with the laws of the Member States of the European Union.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectправо на відпусткуuk
dc.subjectтривалість робочого часуuk
dc.subjectкраїни-члени Європейського Союзуuk
dc.subjectправо на отпускuk
dc.subjectпродолжительность рабочего времениuk
dc.subjectстраны-члены Европейского Союзаuk
dc.subjectright to leaveuk
dc.subjecthours of workuk
dc.subjectMember States of the European Unionuk
dc.titleГармонізація прав працівників на справедливі умови праці відповідно до законодавства країн-членів Європейського Союзуuk
dc.typeArticleuk
local.subject.sectionМетрологія і стандартизація, контроль складу речовинuk
local.sourceСучасна спеціальна технікаuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20170125_Klaptsov_P032-039.pdf237,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.