Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/443
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorGryshchenko, Ivan-
dc.contributor.authorDanylkovych, A.-
dc.date.accessioned2016-02-01T13:17:42Z-
dc.date.available2016-02-01T13:17:42Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationGryshchenko I. On the methodology of optimizing the raw stuff resources of producing leather materials / I. Gryshchenko, A. Danylkovych // Journal of International Studies. - 2012. - Vol. 5, No 1. - P. 51-59.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/443-
dc.description.abstractIn order to raise the economic efficiency of industrial enterprises, there had been suggested the methodology of identifying the optimal needs of resources of leather raw materials. The efficiency of developed methodology is based on the economic-mathematical model which takes into consideration all the categories of natural raw materials, the variants of technological treatment, the technical opportunities of an enterprise and permits to identify the consolidated profit from the sale of manufactured products.uk
dc.language.isoen_USuk
dc.subjectmethodologyuk
dc.subjectleather raw materialsuk
dc.subjecteconomic-mathematical modeluk
dc.subjectoptimizing the raw stuff resourcesuk
dc.titleOn the methodology of optimizing the raw stuff resources of producing leather materialsuk
dc.typeArticleuk
local.subject.sectionХімічні технології та екологічна безпекаuk
local.sourceJournal of International Studiesuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.identifier.sourceВидання, які входять до наукометричних баз (Scopus)uk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20160125_108.pdf292,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.