Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5067
Назва: Белковые продукты из отходов кожевенного производства
Автори: Чурсин, В. И.
Дата публікації: 2016
Видавництво: КНУТД
Бібліографічний опис: Чурсин В. И. Белковые продукты из отходов кожевенного производства / В. И. Чурсин // Збірник тез II Міжнародного науково-практичного семінару «Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва» : 19 листопада 2016 р., Київ. – К. : КНУТД, 2016. – С. 77-79.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5067
Розташовується у зібраннях:Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20161119II_P077-079.pdf285,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.