Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5265
Назва: Прогнозування якості продукції харчових підприємств
Автори: Полінкевич, О. П.
Зенкін, А. С.
Дата публікації: 2016
Видавництво: КНУТД
Бібліографічний опис: Полінкевич О. П. Прогнозування якості продукції харчових підприємств / О. П. Полінкевич, А. С. Зенкін // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 2 : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 134-135.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5265
Розташовується у зібраннях:Наукові розробки молоді на сучасному етапі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20160428-29_TEZY_V2_P134-135.pdf280,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.