Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5457
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГриб, С. І.-
dc.date.accessioned2017-03-14T10:56:20Z-
dc.date.available2017-03-14T10:56:20Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГриб С. І. Особливості виробництва та споживчі властивості шевро / С. І. Гриб // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 2 : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 245.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5457-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКНУТДuk
dc.titleОсобливості виробництва та споживчі властивості шевроuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2016-04-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionРесурсозбереження та охорона навколишнього середовищаuk
local.conference.subsectionТехнології обробки шкіри та хутраuk
Розташовується у зібраннях:Наукові розробки молоді на сучасному етапі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20160428-29_TEZY_V2_P245a.pdf250,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.