Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5458
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Трофименко, А. О. | - |
dc.contributor.author | Майстренко, Л. А. | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-14T10:56:58Z | - |
dc.date.available | 2017-03-14T10:56:58Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Трофименко А. О. Особливості виробництва та споживчі властивості лайки / А. О. Трофименко, Л. А. Майстренко // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 2 : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 245. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5458 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | КНУТД | uk |
dc.title | Особливості виробництва та споживчі властивості лайки | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2016-04 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища | uk |
local.conference.subsection | Технології обробки шкіри та хутра | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Наукові розробки молоді на сучасному етапі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20160428-29_TEZY_V2_P245b.pdf | 250,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.