Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6009
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДеркач, Тетяна Михайлівна-
dc.contributor.authorПетрушина, Г. О.-
dc.date.accessioned2017-04-21T10:40:11Z-
dc.date.available2017-04-21T10:40:11Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationДеркач Т. М. Застосування методів фізичного впливу в харчових технологіях / Т. М. Деркач, Г. О. Петрушина // Вісник Дніпропетровського університету. Серія Хімія. – 2005. – № 7, Вип. 11. – С. 49-53.uk
dc.identifier.issn2306-871X (Print)uk
dc.identifier.issn2313-4984 (Online)uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6009-
dc.description.abstractПроаналізовано та систематизовано дані щодо застосування методів фізичної дії у харчових технологіях. Наведено класифікацію методів з характеристикою кожного з них та галузями застосування, виявлені їх переваги та недоліки. Визначено ряд проблем, які потребують пояснення з хімічної точки зору або вирішення.uk
dc.description.abstractПроанализированы и систематизированы данные по применению методов физического воздействия в пищевых технологиях. Приведена классификация методов с характеристикой каждого из них и областями применения, выявлены их преимущества и недостатки. Определен ряд проблем, требующих объяснения с химической точки зрения или решения.uk
dc.description.abstractThe article focuses on the problems of using the methods of physical influence in foodtechnologies. The categorization, the feature and the ranges of usage of the methods are stated there. All advantages and defects are described. Also the problems that need chemistry explaining are defined.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectметоди фізичного впливуuk
dc.subjectхарчові технологіїuk
dc.subjectметоды физического воздействияuk
dc.subjectпищевые технологииuk
dc.subjectmethods of physical influenceuk
dc.subjectfood-technologiesuk
dc.titleЗастосування методів фізичного впливу в харчових технологіяхuk
dc.title.alternativeПрименение методов физического воздействия в пищевых технологияхuk
dc.title.alternativeUsing the methods of physical influence in food-technologiesuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorDerkach, T. M.-
local.contributor.altauthorPetrushyna, G. O.-
local.contributor.altauthorДеркач, Т. М.-
local.subject.sectionХімічні технології та екологічна безпекаuk
local.sourceВісник Дніпропетровського університету. Серія Хіміяuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра промислової фармаціїuk
local.subject.method0uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра промислової фармації (ПФ)
Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20170421_301.pdf447,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.