Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6009
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Деркач, Тетяна Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Петрушина, Г. О. | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-21T10:40:11Z | - |
dc.date.available | 2017-04-21T10:40:11Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.citation | Деркач Т. М. Застосування методів фізичного впливу в харчових технологіях / Т. М. Деркач, Г. О. Петрушина // Вісник Дніпропетровського університету. Серія Хімія. – 2005. – № 7, Вип. 11. – С. 49-53. | uk |
dc.identifier.issn | 2306-871X (Print) | uk |
dc.identifier.issn | 2313-4984 (Online) | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6009 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано та систематизовано дані щодо застосування методів фізичної дії у харчових технологіях. Наведено класифікацію методів з характеристикою кожного з них та галузями застосування, виявлені їх переваги та недоліки. Визначено ряд проблем, які потребують пояснення з хімічної точки зору або вирішення. | uk |
dc.description.abstract | Проанализированы и систематизированы данные по применению методов физического воздействия в пищевых технологиях. Приведена классификация методов с характеристикой каждого из них и областями применения, выявлены их преимущества и недостатки. Определен ряд проблем, требующих объяснения с химической точки зрения или решения. | uk |
dc.description.abstract | The article focuses on the problems of using the methods of physical influence in foodtechnologies. The categorization, the feature and the ranges of usage of the methods are stated there. All advantages and defects are described. Also the problems that need chemistry explaining are defined. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | методи фізичного впливу | uk |
dc.subject | харчові технології | uk |
dc.subject | методы физического воздействия | uk |
dc.subject | пищевые технологии | uk |
dc.subject | methods of physical influence | uk |
dc.subject | food-technologies | uk |
dc.title | Застосування методів фізичного впливу в харчових технологіях | uk |
dc.title.alternative | Применение методов физического воздействия в пищевых технологиях | uk |
dc.title.alternative | Using the methods of physical influence in food-technologies | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Derkach, T. M. | - |
local.contributor.altauthor | Petrushyna, G. O. | - |
local.contributor.altauthor | Деркач, Т. М. | - |
local.subject.section | Хімічні технології та екологічна безпека | uk |
local.source | Вісник Дніпропетровського університету. Серія Хімія | uk |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.identifier.source | Видання України | uk |
local.subject.department | Кафедра промислової фармації | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Кафедра промислової фармації (ПФ) Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20170421_301.pdf | 447,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.