Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6209
Назва: | Використання іонселективних електродів для визначення вмісту антибіотиків в молочних продуктах |
Інші назви: | Use of ion selective electrodes for determination of antibiotics in dairy products |
Автори: | Ткач, Володимир Іванович Деркач, Тетяна Михайлівна Коренчук, Оксана Вікторівна |
Ключові слова: | іонселективні електроди антибіотики молочні продукти ion selective electrodes antibiotics dairy products |
Дата публікації: | 2006 |
Бібліографічний опис: | Деркач Т. М. Використання іонселективних електродів для визначення вмісту антибіотиків в молочних продуктах // Т. М. Деркач, В. І. Ткач, О. В. Коренчук // Прогресивні техніка і технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. праць. - ХДУХТ, Харків, 2006. - Вип 1 (30). - С. 313-317. |
Source: | Прогресивні техніка і технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто можливість використання іонселективного електроду з пластифікованою мембраною з асоціату органічного катіона й аніона гетерополікислоти для визначення вмісту окситетрацикліну в харчових продуктах. The prospects of the use of an ion selective electrode with a plasticized membrane, which is composed of an associate of organic cations with heteropolyacid anions, were considered for the determination of oxytetracycline in foodstuffs. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6209 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра промислової фармації |
ISSN: | 2312-3990 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Кафедра промислової фармації (ПФ) Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
HTUHT_2006_rev.pdf | Основна стаття | 411,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.