Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6303
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозарь, О. П.uk
dc.contributor.authorДупин, О. М.uk
dc.date.accessioned2017-05-19T12:12:38Z-
dc.date.available2017-05-19T12:12:38Z-
dc.date.issued2010
dc.identifier.citationКозарь О. П. Можливості колорування натурального хутра для інновацій дизайну готового виробу [Текст] / О. П. Козарь, О. М. Дупин // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 3 (53). - C. 82-88.uk
dc.identifier.issn1813-6796
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6303-
dc.description.abstractВ статті представлені дослідження по відновленню споживчих властивостей та подовження терміну експлуатації готових хутрових виробів шляхом трафаретного фарбування в умовах підприємств побутового обслуговування та хімчисток.uk
dc.description.abstractВ статье представлены исследования по восстановлению потребительских свойств и удлинению срока эксплуатации готовых меховых изделий путем трафаретного крашения в условиях предприятий бытового обслуживания и химчисток.ru
dc.description.abstractResearches on restoration of consumer properties and prolongation of operation of ready fur products by stenciled dyeing in the conditions of consumer services establishments and dry-cleaners are presented.en
dc.languageuk
dc.titleМожливості колорування натурального хутра для інновацій дизайну готового виробуuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorKozar, O. P.en
local.contributor.altauthorDupin, O. M.en
local.contributor.altauthorКозарь, О. П.ru
local.contributor.altauthorДупин, O. M.ru
local.subject.sectionХімія та хімічні технологіїuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайнуuk
local.source.number№ 3 (53)uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V53_P082-088.pdf2,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.