Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6644
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтарова, Тетяна Валеріївна-
dc.contributor.authorПетрушина, Галина Олександрівна-
dc.contributor.authorДеркач, Тетяна Михайлівна-
dc.contributor.authorЦиганок, Людмила Павлівна-
dc.date.accessioned2017-06-23T18:46:32Z-
dc.date.available2017-06-23T18:46:32Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationСтарова Т.В. Сорбційно-фотометричне визначення AsO43- у харчових продуктах у вигляді іонного асоціату його ГПК з кристалічним фіолетовим / Т.В. Старова, Г. О. Петрушина, Т. М. Деркач, Л. П. Циганок // Вісник Дніпропетровського університету. Хімія. - 2006. - Вип. 8. - С.150-156.uk
dc.identifier.issn2306-871X (Print)uk
dc.identifier.issn2313-4984 (Online)uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6644-
dc.description.abstractВизначено оптимальні умови фотометричного визначення Аs у вигляді іонного асоціату 10-молібдо-2-вольфрамоарсенату з кристалічним фіолетовим з попереднім концентруванням на пінополіуретані. Розроблено методику визначення Арсену(V) в інтервалі концентрацій 10-7 – 10-6 моль/л (ε590 = 0,98x105 моль-1 л см-1), яку використано для визначення цього елемента в морській капусті. Sr не перевищує 0,05.uk
dc.description.abstractОпределены оптимальные условия фотометрического определения Аs в виде ионного ассоциата 10-молибдо-2-вольфрамоарсенату с кристаллическим фиолетовым с предварительным концентрированием на пенополиуретане. Разработана методика определения мышьяка (V) в интервале концентраций 10-7 - 10-6 моль / л ( ε590 = 0,98x105 моль-1 л см-1), которая использована для определения этого элемента в морской капусте. Sr не превышает 0,05.uk
dc.description.abstractThe optimal conditions of photometric determination of As in the form of an ionic associate of 10-molybdo-2-volframoarsenate with crystalline violet with preliminary concentration on foamed polyurethane have been developed. The method of determination of As(V) in the concentration range 10-7-10-6 mole/L (ε590 = 0.98x105 mole-1 l cm-1) has been developed, which is used to determine this element in sea cabbage. Sr does not exceed 0.05.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectфотометричне визначенняuk
dc.subjectіонний асоціатuk
dc.subjectАрсенuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectфотометрическое определениеuk
dc.subjectионный ассоциатuk
dc.subjectАрсенuk
dc.subjectпищевые продуктыuk
dc.subjectphotometric determinationuk
dc.subjectionic associateuk
dc.subjectArsenuk
dc.subjectfood productsuk
dc.titleСорбційно-фотометричне визначення AsO43- у харчових продуктах у вигляді іонного асоціату його ГПК з кристалічним фіолетовимuk
dc.title.alternativeСорбционно-фотометрическое определение AsO43- в пищевых продуктах в виде ионного ассоциата его ГПК с кристаллическим фиолетовымuk
dc.title.alternativeSorptional-photometric determination of AsO43- in food products in the form of an ionic associate of its HPA with crystalline violetuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorСтарова, Татьяна Валериевна-
local.contributor.altauthorПетрушина, Галина Александровна-
local.contributor.altauthorДеркач, Татьяна Михайловна-
local.contributor.altauthorЦыганок, Людмила Павловна-
local.contributor.altauthorStarova, Tetiana V.-
local.contributor.altauthorPetrushyna, Galyna O.-
local.contributor.altauthorDerkach, Tetiana M.-
local.contributor.altauthorTsyganok, Lyudmyla P.-
local.subject.sectionХімічні технології та екологічна безпекаuk
local.sourceВісник Дніпропетровського університету. Хіміяuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра промислової фармаціїuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра промислової фармації (ПФ)
Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_DNU_2006_P150-156.pdfОсновна стаття573,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.