Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7009
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗінченко, О. В.-
dc.contributor.authorГірічева, Я. Є.-
dc.date.accessioned2017-08-15T09:18:47Z-
dc.date.available2017-08-15T09:18:47Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГірічева Я. Є. Особливості методики обліку готової продукції / О. В. Зінченкоб Я. Є. Гірічева // Економіка і управління в умовах глобалізації : матеріали VІ міжнар. наук. - практ. інтернет-конф. (25 трав. 2017 р., м. Кривий Ріг). — Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2017. — С. 308-311.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7009-
dc.language.isoukuk
dc.publisherДонецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановськогоuk
dc.titleОсобливості методики обліку готової продукціїuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра обліку і аудитуuk
local.conference.locationКривий Рігuk
local.conference.date2017-05-25-
local.conference.nameЕкономіка і управління в умовах глобалізаціїuk
local.subject.method0uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20170811_108.pdf122,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.