Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7333
Назва: Якісна складова конкурентоспроможності послуг з ремонту взуття
Інші назви: Качественная составляющая конкурентоспособности услуг по ремонту обуви
Quality component competitiveness repair services of shoes
Автори: Шамільян, К. С.
Ключові слова: побутові послуги
ремонт взуття
якість
конкурентоспроможність
бытовые услуги
ремонт обуви
качество
конкурентоспособность
personal services
shoe repair
quality and competitiveness
Дата публікації: 2017
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Шамільян К. С. Якісна складова конкурентоспроможності послуг з ремонту взуття / К. С. Шамільян // Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні : зб. ст. за матеріалами Всеукр. наук.-практ. конф. (30 березня 2017 р., м. Київ). - К. : КНУТД, 2017. - С. 170-178.
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовано роль якісної складової конкурентоспроможності побутових послуг та їх значення на підприємствах з ремонту взуття. Адаптовано до управління підприємством в сфері ремонтних послуг в процесі нарощення попиту на даний вид послуг.
В статье обоснована роль качественной составляющей конкурентоспособности бытовых услуг и их значение на предприятиях по ремонту обуви. Адаптировано к управлению предприятием в сфере ремонтных услуг в процессе наращивания спроса на данный вид услуг.
In the article the role of the qualitative component of competitiveness of domestic services and their value to the business of shoe repair. Adapted to the management in the field of maintenance services in the increasing demand for this type of service.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7333
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20170330_Cluster_P170-178.pdf438,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.