Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/736
Назва: Експериментальне дослідження руху частинок сипкого середовища у робочій емності, що здійснює складний рух
Автори: Панасюк, І. В.
Залюбовський, М. Г.
Ключові слова: mixer
the trajectory of moving particles
the mode of the granular medium
смеситель
траектория перемещения частицы
режим движения сыпучей среды
змішувач
траєкторія переміщення частинки
режим руху сипкого середовища
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Панасюк І. В. Експериментальне дослідження руху частинок сипкого середовища у робочій емності, що здійснює складний рух [Текст] / І. В. Панасюк, М. Г. Залюбовський // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 6 (80) : Серія "Технології та дизайн". - C. 35-41.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Застосовано методи швидкісної відео зйомки руху сипкого робочого середовища крізь прозорі стінки робочої ємкості за допомогою двох відеокамер, встановлених у взаємоперпендикулярних площинах. На основі аналізу відеозаписів визначено траекторії переміщення частинки сипучого робочого середовища в робочій ємкості відносно трьох осей координат, встановлено залежність зміни режимів руху робочого середовища циліндричного барабану від частоти обертання ведучого валу машини для змішування та обробки деталей. Встановлено закономірності впливу швидкості обертання ведучого валу машини на зміну режимів руху робочого середовища та характер переміщення частинки сипкого середовища. Встановлено раціональну частоту обертання ведучого валу машини для виконання різних технологічних задач.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/736
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V80_P035-041.pdf645,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.