Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7488
Назва: | Переваги від впровадження системи HACCP на підприємствах харчової промисловості України |
Автори: | Дудко, П. М. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Фінансова рада України |
Бібліографічний опис: | Дудко, П. М. Переваги від впровадження системи HACCP на підприємствах харчової промисловості України / П. М. Дудко // Економіка, фінанси і управління в XXI столітті: аналіз тенденцій та перспективи розвитку : зб. тез міжнар.наук.-практ. конф. (21 березня, 2017 р., м. Київ). - К. : Фінансова рада України, 2017. - Т. 2. - С. 69-71. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7488 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра підприємництва та бізнесу |
Розташовується у зібраннях: | Економіка, фінанси і управління в XXI столітті: аналіз тенденцій та перспективи розвитку Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20170321_EconFinance_V2_P069-071.pdf | 57,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.