Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7539
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Білоцька, Л. Б. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-13T11:11:01Z | - |
dc.date.available | 2017-10-13T11:11:01Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко О. В. Аналіз способів подання опису технологічних процесів виготовлення швейних виробів / О. В. Кравченко; наук. кер. Л. Б. Білоцька // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 49-50. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7539 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | швейний виріб | uk |
dc.subject | технологічна послідовність | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | граф процесу | uk |
dc.title | Аналіз способів подання опису технологічних процесів виготовлення швейних виробів | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2017-04-27 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Технологія та конструювання швейних виробів | uk |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення Кафедра моди та стилю (МС) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V1_P049-050.pdf | 569,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.