Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7785
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Невмержицька, С. М. | - |
dc.contributor.author | Хмиз, Я. О. | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-30T09:53:47Z | - |
dc.date.available | 2017-10-30T09:53:47Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Хмиз Я. О. Обґрунтування заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства / Я. О. Хмиз ; наук. кер. С. М. Невмержицька // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 97-98. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7785 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | SWOT-аналіз | uk |
dc.subject | маркетингова політика | uk |
dc.subject | слабкі та сильні сторони підприємства | uk |
dc.subject | меблевий ринок | uk |
dc.title | Обґрунтування заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2017-04-28 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Економіка інноваційної діяльності підприємств | uk |
local.conference.subsection | Менеджмент | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) Економіка інноваційної діяльності підприємств |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V3_P097-098.pdf | 374,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.