Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7897
Назва: | Аналіз способів надання мікробіологічної стійкості матеріалам в процесі виготовлення взуття |
Автори: | Фурса, Т. М. Гречаник, Ю. В. |
Ключові слова: | rawmaterials biologicaldamage quality features skinmicroorganisms сырье биоповреждения качество свойства кожа микроорганизмы сировина біопошкодження якість властивості шкіра мікроорганізми |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Фурса Т. М. Аналіз способів надання мікробіологічної стійкості матеріалам в процесі виготовлення взуття [Текст] / Т. М. Фурса, Ю. В. Гречаник // Технології та дизайн. - 2017. - № 3 (24). |
Source: | Технології та дизайн |
Короткий огляд (реферат): | Розвинені наукові основи оцінки мікробіологічної стійкості матеріалів; вивчено вплив різних біоцидів і антимікробних препаратів на мікробіологічну стійкість шкіри та хутра, що дозволило запропонувати нові способи захисту для надання матеріалам антимікробних властивостей. Развиты научные основы оценки микробиологической стойкости материалов; изучено влияние различных биоцидов и антимикробных препаратов на микробиологическую устойчивость кожи и меха, что позволило предложить новые способы защиты для оказания материалам антимикробных свойств. Scientific novelty lies in the fact that: the developed scientific bases of evaluation of microbiological resistance of materials; The effect of different biocides and antimicrobials for microbial resistance of the skin and fur, which made it possible to offer new ways of protection to provide antimicrobial properties of materials. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7897 |
ISSN: | 2304-2605 |
Розташовується у зібраннях: | Електронний науковий журнал «Технології та дизайн» Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
td_2017_N3_08.pdf | 543,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.