Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8753
Назва: Оптимізація технологічного процесу одержання лубу конопель
Автори: Жуплатова, Н. М.
Турбін, В. О.
Больбатенко, В. А.
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Жуплатова Н. М. Оптимізація технологічного процесу одержання лубу конопель [Текст] / Н. М. Жуплатова, В. О. Турбін, В. А. Больбатенко // Легка промисловість. - 2008. - № 2. - C. 43.
Source: Легка промисловість
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що вид сировини, інтенсивність тіпання і кратність пропуску сирцю значуще впливають на вихід довгого лубу. Вплив інтенсивності тіпання на вміст костриці в лубі не є супєвим. Підтверджено принципову можливість отримання кручених виробів (шпагату) з необлагородженого лубу високоволокнистих конопель.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8753
Розташовується у зібраннях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_2008_N2_P043.pdf195,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.