Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8913Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Бабич, А. І. | - |
| dc.contributor.author | Рубець, О. Ю. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-02-19T19:44:55Z | - |
| dc.date.available | 2018-02-19T19:44:55Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Рубець О. Ю. Методи оцінки якості взуття і матеріалів для його виробництва / О. Ю. Рубець; наук. кер. А. І. Бабич // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 258-259. | uk |
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8913 | - |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
| dc.subject | якість | uk |
| dc.subject | характеристика | uk |
| dc.subject | надійність | uk |
| dc.subject | форма | uk |
| dc.subject | виріб | uk |
| dc.subject | шкіра | uk |
| dc.title | Методи оцінки якості взуття і матеріалів для його виробництва | uk |
| dc.type | Thesis | uk |
| local.conference.location | Київ | uk |
| local.conference.date | 2017-04-27 | - |
| local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
| local.subject.method | 0 | uk |
| local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
| local.conference.subsection | Технологія виробів із шкіри | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення Кафедра технології моди (ТМ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| NRMSE2017_V1_P258-259.pdf | 580,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.