Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9033
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Михайловська, О. А. | - |
dc.contributor.author | Журавська, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-24T08:45:15Z | - |
dc.date.available | 2018-04-24T08:45:15Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Журавська Н. В. Вплив висоти піднятості п'яткової частини взуття на роботу і функції стопи / Н. В. Журавська ; наук. кер. О. А. Михайловська // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 276-278. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9033 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | рентгенограма | uk |
dc.subject | раціональне взуття | uk |
dc.subject | верхній кант | uk |
dc.subject | туфлі типу лодочка | uk |
dc.subject | висота піднятості п'яткової частини взуття | uk |
dc.title | Вплив висоти піднятості п'яткової частини взуття на роботу і функції стопи | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2017-04-27 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Технологія виробів із шкіри | uk |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V1_P276-278.pdf | 488,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.