Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9038
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Галавська, Л. Є. | - |
dc.contributor.author | Коса, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Батрак, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-25T10:34:34Z | - |
dc.date.available | 2018-04-25T10:34:34Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Коса Н. О. Аналіз видів сировини для виготовлення термобілизни / Н. О. Коса, О. А. Батрак ; наук. кер. Л. Є. Галавська // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 287-288. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9038 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | трикотаж | uk |
dc.subject | термобілизна | uk |
dc.subject | Polycolon | uk |
dc.subject | Prolen | uk |
dc.subject | Dryarn | uk |
dc.title | Аналіз видів сировини для виготовлення термобілизни | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2017-04-27 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Технологія та дизайн тканин і трикотажу | uk |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення Кафедра технології моди (ТМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V1_P287-288.pdf | 369,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.