Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9279
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСафронова, О. О.-
dc.contributor.authorАгліуллін, Р. М.-
dc.date.accessioned2018-05-19T15:59:35Z-
dc.date.available2018-05-19T15:59:35Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationАгліуллін Р. М. Удосконалення класифікації сучасних закладів харчування / Р. М. Агліуллін ; наук. кер. О. О. Сафронова // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 514-515.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9279-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectкласифікація закладів ресторанного господарстваuk
dc.subjectресторанuk
dc.subjectкритерії формування просторуuk
dc.subjectбарuk
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk
dc.titleУдосконалення класифікації сучасних закладів харчуванняuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2017-04-27-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionСучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначенняuk
local.conference.subsectionКомп'ютерний дизайн інтер'єру і меблівuk
Розташовується у зібраннях:Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2017_V1_P514-515.pdf487,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.