Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9459
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bilotska, Larysa | - |
dc.contributor.author | Lozovenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Kharchenko, Yu. M. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-10T16:46:18Z | - |
dc.date.available | 2018-06-10T16:46:18Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Bilotska L. B. Comprehensive evaluation of the quality level of industrial production / L. B. Bilotska, S. Yu. Lozovenko, Yu. M. Kharchenko // Modern methods, innovations, and experience of practical application in the field of technical sciences : International research and practice conference, Radom, Republic of Poland, December 27-28, 2017. – Radom : Izdevnieciba "Baltija Publishing", 2017. – P. 171-174. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9459 | - |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Izdevnieciba "Baltija Publishing" | uk |
dc.title | Comprehensive evaluation of the quality level of industrial production | uk |
dc.type | Article | uk |
local.subject.section | Машини та технології легкої промисловості | uk |
local.subject.faculty | Факультет індустрії моди | uk |
local.subject.department | Кафедра технології та конструювання швейних виробів | uk |
local.conference.location | Radom, Republic of Poland | uk |
local.conference.date | 2017-12-27 | - |
local.conference.name | Modern methods, innovations, and experience of practical application in the field of technical sciences | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра моди та стилю (МС) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20180531_301.pdf | 213,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
20180531_301_Titul.pdf | 37,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
20180531_301_Zmist.pdf | 233,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.