Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9488
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хімічева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Михалко, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-14T14:11:02Z | - |
dc.date.available | 2018-06-14T14:11:02Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Хімічева Г. І. Застосування логістичних принципів для підвищення якості та безпеки комплексної туристичної послуги / Г. І. Хімічева, А. О. Михалко // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2018. – № 1 (108). – С. 27-32. | uk |
dc.identifier.issn | 2307-4949 | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9488 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено результати досліджень, пов’язані з застосуванням логістичних принципів у туристичній галузі. За результатами аналізування наявні принципи поділено на основні та додаткові. Запропоновано застосувати логістичні принципи через складники логістичних потоків індустрії туризму. Такий підхід дає можливість оптимізувати туристичні ресурси та підвищити якість і безпеку комплексної туристичної послуги. | uk |
dc.description.abstract | В статье приведены результаты исследований, связанные с применением логистических принципов в туристической отрасли. По результатам анализа существующие принципы были разделены на основные и дополнительные. Предложено применить логистические принципы через составляющие логистических потоков индустрии туризма. Такой подход позволяет оптимизировать туристические ресурсы и повысить качество и безопасность комплексной туристской услуги. | uk |
dc.description.abstract | The article presents the results of research related to the application of logistic principles in the tourism industry. According to the results of the analysis, existing principles were divided into main and additional ones. It is proposed to apply logistic principles through the components of the logistics flows of the tourism industry. This approach allows optimizing tourist resources and improving the quality and safety of integrated tourism services. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | туристичний продукт | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | безпека | uk |
dc.subject | комплексна туристична послуга | uk |
dc.subject | логістичні принципи | uk |
dc.subject | синергічність | uk |
dc.subject | логістичні потоки | uk |
dc.subject | туристический продукт | uk |
dc.subject | качество | uk |
dc.subject | безопасность | uk |
dc.subject | комплексная туристическая услуга | uk |
dc.subject | логистические принципы | uk |
dc.subject | синергичность | uk |
dc.subject | логистические потоки | uk |
dc.subject | tourist product | uk |
dc.subject | quality | uk |
dc.subject | safety | uk |
dc.subject | complex tourist service | uk |
dc.subject | logistic principles | uk |
dc.subject | synergy | uk |
dc.subject | logistic flows | uk |
dc.title | Застосування логістичних принципів для підвищення якості та безпеки комплексної туристичної послуги | uk |
dc.title.alternative | Применение логистических принципов для повышения качества и безопасности комплексной туристической услуги | uk |
dc.title.alternative | Application of the logistic principles for enhancing quality and safety of integrated tourism services | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Химичева, А. И. | - |
local.contributor.altauthor | Himicheva, A. | - |
local.contributor.altauthor | Mykhalko, A. | - |
local.subject.section | Метрологія і стандартизація, контроль складу речовин | uk |
local.source | Стандартизація, сертифікація, якість | uk |
local.identifier.source | Видання України | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20180524_302.pdf | 772,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
20180524_302_Titul.pdf | 535,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
20180524_302_Zmist.pdf | 660,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.