Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/952
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прасол, І. Г. | uk |
dc.contributor.author | Яцишина, Л. К. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-18T12:06:55Z | - |
dc.date.available | 2016-02-18T12:06:55Z | - |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | Прасол І. Г. Маркетинговий аналіз ринку ресторанних послуг [Текст] / І. Г. Прасол, Л. К. Яцишина // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 2 (76). - C. 155-162. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/952 | - |
dc.description.abstract | Метою статті є дослідити та проаналізувати ринок ресторанних послуг України, а також розробити план маркетингових заходів для виведення підприємства зі стадії спаду. Об’єктом дослідження є ринок ресторанных послуг України. Фундаментальні аспекти сучасних форм організації та роботи у ресторанному бізнесі, розвитку ресторанної справи України знайшли своє відображення у працях таких вчених, як А.І.Усіна, Т.П.Кононенко, Н.В.Полстяна, І.В.Хваліна, О.Л.Іванік, Г.Б.Мунін, А.О.Змійов та ін. Розвиток національного ринку ресторанних послуг викладений у роботі к.т.н. В.Сухенка та д.т.н. Ю.Сухенка. Автори використовують різні підходи до аналізу і висвітлення ситуації на даному ринку. Ринок громадського харчування в Україні насичений не більше ніж на 50%. В середньому по Європі одне місце в ресторані (кафе, барі тощо) доводиться на 8 жителів, в Києві - на 35 жителів, в Дніпропетровську - на 40, в Донецьку - на 35, в Львові - на 25 жителів. Проаналізувавши діяльність підприємств і його нинішній стан на ринку ресторанних послуг м. Бориспіль, визначено, що підприємство за стадією життєвого циклу товару (ЖЦТ) знаходиться на стадії спаду, і було рекомендовано впроваджувати стратегію «проходження етапу спаду». Для підтримки обраної стратегії були розроблені маркетингові та комунікаційні заходи. У багатьох власників домінує лише бажання відкрити свій бізнес і отримати від цього якнайбільший прибуток, але мало хто замислюється над тим, як утримати підприємство «на плаву», як зацікавити потенційних споживачів. Найчастіше започатковують, щось таке, що вже є на ринку і чим не здивуєш споживачів, бояться ввести інновації, створити нову нішу. | uk |
dc.language | uk | |
dc.subject | restaurant services market | en |
dc.subject | strategic development | en |
dc.subject | innovation | en |
dc.subject | marketing activities | en |
dc.subject | marketing plan | en |
dc.subject | рынок ресторанных услуг | ru |
dc.subject | стратегическое развитие | ru |
dc.subject | инновации | ru |
dc.subject | маркетинговые мероприятия | ru |
dc.subject | маркетинговый план | ru |
dc.subject | ринок ресторанних послуг | uk |
dc.subject | стратегічний розвиток | uk |
dc.subject | інновації | uk |
dc.subject | маркетингові заходи | uk |
dc.subject | маркетинговий план | uk |
dc.title | Маркетинговий аналіз ринку ресторанних послуг | uk |
dc.type | Article | |
local.contributor.altauthor | Prasol, I. H. | en |
local.contributor.altauthor | Yatsyshyna, L. K. | en |
local.contributor.altauthor | Прасол, И. Г. | ru |
local.contributor.altauthor | Яцишина, Л. К. | ru |
local.subject.section | Проблеми економіки організацій та управління підприємствами | uk |
local.source | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну | uk |
local.source.number | № 2 (76) | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V76_P155-162.pdf | 251,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.