Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/958
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Помінчук, Т. М. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-18T12:07:04Z | - |
dc.date.available | 2016-02-18T12:07:04Z | - |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | Помінчук Т. М. Особливості маркетингової діяльності на ринку кондитерських виробів [Текст] / Т. М. Помінчук // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 2 (76). - C. 191-196. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/958 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження є визначення основних засад розвитку ринку кондитерської промисловості, особливостей маркетингової діяльності та виявлення факторів, які впивають на цей розвиток. Найважливішими проблемами розвитку будь-якого підприємства є: завоювання стійких позицій на ринку, збільшення частки ринку, вдосконалення діяльності підприємства. З огляду на зазначене, ефективне здійснення маркетингової діяльності стає важливим чинником успіху. За допомогою маркетингу можуть бути реалізовані цілі всіх найважливіших зацікавлених груп підприємства (власників, акціонерів, персоналу, тощо). Сучасна економіка України висуває нові вимоги до поведінки підприємств на ринку. Однією з важливих особливостей господарської діяльності підприємств та організацій кондитерської галузі нині визначено те, що в галузі відчувається постійне посилення конкуренції. З огляду на те, що ринок кондитерських виробів динамічно розвивається, підприємства мають оперативно вирішувати питання адаптації тактики і стратегії до тенденцій розвитку ринку. Об’єктом дослідження є ринок кондитерських виробів України. Зазначимо, що важливість маркетингу у діяльності підприємства – питання дуже складне й неоднозначне. Про це свідчать праці С. Гаркавенко [1], Ф. Котлера [2], С. Скибінського [3] та інших. Зазначені науковці використовують різні підходи до особливостей маркетингової діяльності і висвітлення ситуації на даному ринку. Однак, особливості організації маркетингової діяльності підприємства в умовах конкурентного середовища на ринку кондитерських виробів в науковій літературі висвітлені не достатньо повно. В процесі дослідження маркетингової діяльності підприємств було виявлено тенденції розвитку ринку кондитерських виробів, стабільність галузі, яку забезпечують дев’ять українських підприємств та можливості виходу найпотужніших виробників на нові ринки. | uk |
dc.language | uk | |
dc.subject | market confectionery | en |
dc.subject | confectionery industry development | en |
dc.subject | marketing activities of the company | en |
dc.subject | рынок кондитерских изделий | ru |
dc.subject | развитие кондитерской промышленности | ru |
dc.subject | маркетинговая деятельность предприятия | ru |
dc.subject | ринок кондитерських виробів | uk |
dc.subject | розвиток кондитерської промисловості | uk |
dc.subject | маркетингова діяльність підприємства | uk |
dc.title | Особливості маркетингової діяльності на ринку кондитерських виробів | uk |
dc.type | Article | |
local.contributor.altauthor | Pominchuk, T. M. | en |
local.contributor.altauthor | Поминчук, Т. Н. | ru |
local.subject.section | Проблеми економіки організацій та управління підприємствами | uk |
local.source | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну | uk |
local.source.number | № 2 (76) | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V76_P191-196.pdf | 255,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.