Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9952
Назва: Фактори об’єктивності в оцінці бізнес-процесів підприємств через показники якості
Інші назви: Факторы объективности в оценке бизнес-процессов предприятия через показатели качества
Factors of objectivity in the evaluation of business processes of the enterprise through quality indicators
Автори: Вітковський, Ю. П.
Єршова, О. О.
Ключові слова: бізнес-процеси підприємств
якість
ефективність
споживацька культура
управління
бизнес-процессы предприятий
качество
эффективность
потребительская культура
управление
business processes of enterprises
quality
efficiency
consumer culture
management
Дата публікації: 2017
Видавництво: Київський національний універститет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Вітковський Ю. П. Фактори об’єктивності в оцінці бізнес-процесів підприємств через показники якості / Ю. П. Вітковський, О. О. Єршова // Матеріали II Всеукраїнської наукової інтернет-конференції «Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа «Підприємницькі ініціативи» : 7 грудня 2017 р., Київ. – Київ : КНУТД, 2017. – С. 364-366.
Короткий огляд (реферат): В статті подано результати досліджень щодо оцінювання об’єктивності бізнес-процесів підприємства через показники якості, надано рекомендації щодо оцінювання споживацької культури в розрізі оцінки якості.
В статье представлены результаты исследований по оценке объективности бизнес-процессов предприятия через показатели качества, даны рекомендации по оценке потребительской культуры в разрезе оценки качества.
The article presents the results of research on the assessment of the objectivity of the business processes of the enterprise through the quality indicators, provided recommendations for the assessment of consumer culture in terms of quality assessment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9952
Розташовується у зібраннях:Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа "Підприємницькі ініціативи"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OIIP2017_P364-366.pdf151,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.