DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми харчові продукти
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Аналіз управління якістю та безпекою харчової продукції на європейському досвіді | Хомко, В. В.; Хроменков, Д. Г. |
2017 | Використання неорганічних речовин в якості харчових добавок | Плаван, В. П.; Порохов, Д.; Коток, Д.; Тіницька, Є.; Тарасенко, Н. В. |
2017 | Оцінка ризиків споживачів на прикладі харчових продуктів | Зенкін, А. С.; Салівон, Ю. Ю. |
2006 | Сорбційно-фотометричне визначення AsO43- у харчових продуктах у вигляді іонного асоціату його ГПК з кристалічним фіолетовим | Старова, Тетяна Валеріївна; Петрушина, Галина Олександрівна; Деркач, Тетяна Михайлівна; Циганок, Людмила Павлівна |