Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16542
Назва: | Аналіз управління якістю та безпекою харчової продукції на європейському досвіді |
Автори: | Хомко, В. В. Хроменков, Д. Г. |
Ключові слова: | ISO 22000 безпечність Європейський Союз харчові продукти захист споживачів |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Хомко В. В. Аналіз управління якістю та безпекою харчової продукції на європейському досвіді / В. В. Хомко, Д. Г. Хроменков // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей IV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 22 жовтня 2020 р. / відп. за вип. Г. І. Хімічева, В. М. Дворжак. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 191-192. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16542 |
Розташовується у зібраннях: | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSIE_2020_P191-192.pdf | 162,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.