Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16542
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хомко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Хроменков, Д. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-11T20:18:19Z | - |
dc.date.available | 2020-12-11T20:18:19Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Хомко В. В. Аналіз управління якістю та безпекою харчової продукції на європейському досвіді / В. В. Хомко, Д. Г. Хроменков // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей IV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 22 жовтня 2020 р. / відп. за вип. Г. І. Хімічева, В. М. Дворжак. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 191-192. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16542 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | ISO 22000 | uk |
dc.subject | безпечність | uk |
dc.subject | Європейський Союз | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | захист споживачів | uk |
dc.title | Аналіз управління якістю та безпекою харчової продукції на європейському досвіді | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2020-10-22 | - |
local.conference.name | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Технічне регулювання України в світлі європейської інтеграції | uk |
Розташовується у зібраннях: | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSIE_2020_P191-192.pdf | 162,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.