Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16542
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХомко, В. В.-
dc.contributor.authorХроменков, Д. Г.-
dc.date.accessioned2020-12-11T20:18:19Z-
dc.date.available2020-12-11T20:18:19Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationХомко В. В. Аналіз управління якістю та безпекою харчової продукції на європейському досвіді / В. В. Хомко, Д. Г. Хроменков // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей IV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 22 жовтня 2020 р. / відп. за вип. Г. І. Хімічева, В. М. Дворжак. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 191-192.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16542-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectISO 22000uk
dc.subjectбезпечністьuk
dc.subjectЄвропейський Союзuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectзахист споживачівuk
dc.titleАналіз управління якістю та безпекою харчової продукції на європейському досвідіuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2020-10-22-
local.conference.nameМехатронні системи: інновації та інжинірингuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionТехнічне регулювання України в світлі європейської інтеграціїuk
Розташовується у зібраннях:Мехатронні системи: інновації та інжиніринг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MSIE_2020_P191-192.pdf162,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.