Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16542
Title: | Аналіз управління якістю та безпекою харчової продукції на європейському досвіді |
Authors: | Хомко, В. В. Хроменков, Д. Г. |
Keywords: | ISO 22000 безпечність Європейський Союз харчові продукти захист споживачів |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Хомко В. В. Аналіз управління якістю та безпекою харчової продукції на європейському досвіді / В. В. Хомко, Д. Г. Хроменков // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей IV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 22 жовтня 2020 р. / відп. за вип. Г. І. Хімічева, В. М. Дворжак. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 191-192. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16542 |
Appears in Collections: | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MSIE_2020_P191-192.pdf | 162,22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.