Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1057
Title: | Управління конкурентоспроможністю юридичної компанії на основі визначення ключових факторів успіху в умовах насиченого конкурентного середовища |
Authors: | Діденко, Є. О. Ткаченко, А. Г. |
Keywords: | competitiveness key factors competitive environment development security конкурентоспособность ключевые факторы конкурентная среда развитие безопасность конкурентоспроможність ключові фактори конкурентне середовище розвиток безпека |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Діденко Є. О. Управління конкурентоспроможністю юридичної компанії на основі визначення ключових факторів успіху в умовах насиченого конкурентного середовища [Електронний ресурс] / Є. О. Діденко, А. Г. Ткаченко // Технології та дизайн. - 2014. - № 4 (13). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_4_12. |
Source: | Технології та дизайн |
Abstract: | У статті представлено підхід, який дозволяє управляти конкурентоспроможністю підприємства на основі визначення його ключових факторів успіху в процесі здійснення господарської діяльності на ринку. В статье представлен подход, который позволяет управлять конкурентоспособностью предприятия на основе определения его ключевых факторов успеха в процессе осуществления хозяйственной деятельности на рынке. The article presents an approach that allows you to manage the competitiveness of the enterprise based on the definition of its key success factors in the course of economic activity in the market. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1057 http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_4_12 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування |
Appears in Collections: | Електронний науковий журнал «Технології та дизайн» Наукові публікації (статті) Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
td_2014_N4_12.pdf | 171,92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.